top of page
  • Kart Racing Lahokoski

Kart Republic Finland & JTL Racing yhteistyöhön

Kart Republic Finland ja JTL Racing ovat solmineet yhteistyösopimuksen koskien tiimipalvelupaketteja SM- ja Rotax Max Challenge -kisoissa. JTL Racing mahdollistaa Kart Republic -kuljettajille tiimipalveluidensa hyödyntämisen kotimaan kisoissa mm. ”pilttuupaikan”, yksilöllistä data-analysointia, ajo-opastusta, loistavan tiimihengen sekä keskitetyt käytännön toiminnot.


Meille oli älyttömän tärkeää löytää asiantunteva luottokumppani, joka pystyy tarjoamaan Team KR Finland -kuljettajille ammattimaisen tiimiympäristön ja vankan kokemuspohjan. Turbolta eli Jussi ”Turbo” Laaksoselta löytyi heti ymmärrystä meidän haasteelliseen kilpailutilanteeseen ja tarpeeseen sekä reilu kädenojennus. JTL Racing on tiimi ja porukka, jolla on isosti potentiaalia tarjota huipputasolla kilpaileville kuljettajille kokonaisvaltaisia palvelupaketteja kuljettajakohtaisilla räätälöinneillä. Täydellinen yhteistyöpartneri.

JTL-tiimipäällikön “Turbo” Laaksosen tuntevat kaikki lajin parissa pidempään olleet, niin maailmalla kuin Suomessakin. Koko tiimin monipuolinen osaaminen tarjoaa erinomaisen kisaympäristön kuljettajille. Valmennusta ja preppausta annetaan monella tasolla – niin kilpailijan kuin kalustonkin kisavalmiuteen saattamisessa. Vanhemmille on myös omat tiimisäännöt - kaikille tiimin jäsenille tulee taata työrauha ja -tila.

Monien vuosikymmenien kokemus lajin parissa on JTL-tiimin ehdoton kilpailuvaltti ja vahvuus.


LISÄTIETOJA:

Jarno Lahnalahti / Team KR Finland jarno.lahnalahti@janicol.fi

Jussi Turbo Laaksonen / JTL Racing +358 500706595 jtl.racing@gmail.com

Henri Lahokoski / Kart Racing Lahokoski +358 400 653989 henri@lahokoski.com
Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page